Český kapr.cz - home page
Český kapr » Nakupování

Uzená ryba

Gastronomickou specialitkou jsou uzené ryby. Uzený kapr je vhodný ke konzumaci v rámci studené kuchyně, nebo i pro přípravu teplých pokrmů.

Textová reklama

Moderní, rozšiřující se prodej ryb. Uzení ryb probíhá ve srovnání s ostatními druhy masa po kratší dobu. Proto ryby neobsahují tolik dehtových látek, což je pro konzumenta velká výhoda. V nabídce jsou tolstolobik, maréna, kapr, pstruh, sumeček. Dobře vyuzená ryba je lahůdkou pro labužníky.

Uzení v domácím prostředí

Pěkný návod na zauzení kapra na domácím grilu můžete shlédnout na videu Petra Stupky.

Reklama
Recepty, videa, prodejní místa - Třeboňský kapr

Komentář

 

Ulovený kapr

Maso kapra

Smažený kapr

Reklama

Rubrika Nakupování

Kapr bez kostí

Kapra si většina lidí dopřeje na Vánoce při štědrovečerní večeři. Kvalitní maso kapra ve formě kostí zbaveného filetu je vhodným pokrmem v průběhu celého roku.

Poslední články

.::.
www.ceskykapr.cz - 2009 :: Webdesign ODEON