Gastronomickou specialitkou jsou uzené ryby. Uzený kapr je vhodný ke konzumaci v rámci studené kuchyně, nebo i pro přípravu teplých pokrmů.
Kapr bez kostí - návod na videu - Prohlédněte si video s návodem na vykoštění kapra
Moderní, rozšiřující se prodej ryb. Uzení ryb probíhá ve srovnání s ostatními druhy masa po kratší dobu. Proto ryby neobsahují tolik dehtových látek, což je pro konzumenta velká výhoda. V nabídce jsou tolstolobik, maréna, kapr, pstruh, sumeček. Dobře vyuzená ryba je lahůdkou pro labužníky.
Pěkný návod na zauzení kapra na domácím grilu můžete shlédnout na videu Petra Stupky.
Penzion Třeboň: Využijte nabídku ubytování v gastronomií a lázeňstvím proslaveném městě rybníkářů.
Rybaření chaty a chalupy: Chaty pro rybaření s nedalekými revíry pro sportovní rybaření. Chytejte ryby na dovolené.
FISH MARKET a.s.: Prodej ryb a výrobků z ryb.
Kapra si většina lidí dopřeje na Vánoce při štědrovečerní večeři. Kvalitní maso kapra ve formě kostí zbaveného filetu je vhodným pokrmem v průběhu celého roku.